Privaatsuspoliitika

1. Üldsätted

1.1. Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib isikuandmete kogumist, töötlemist ja säilitamist käsitlevaid põhimõtteid. Isikuandmeid kogub töötleb ja säilitab isikuandmete vastutav töötleja Top Textile OÜ (edaspidi andmetöötleja).

Privaatsuspoliitika kehtib kõigi Mirtel Designi domeenide kohta, milleks on peadomeen mirteldesign.com ja alamdomeenid mirteldesign.ee, mirteldesign.dk ja mirteldesign.fi. 

1.2. Andmesubjekt privaatsuspoliitika tähenduses on klient või muu füüsiline isik, kelle isikuandmeid andmetöötleja töötleb.

1.3. Klient privaatsuspoliitika tähenduses on igaüks, kes ostab andmetöötleja kodulehelt kaupu või teenuseid.

1.4. Andmetöötleja järgib õigusaktides sätestatud andmete töötlemise põhimõtteid, muuhulgas töötleb andmetöötleja isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja turvaliselt. Andmetöötleja on võimeline kinnitama, et isikuandmeid on töödeldud vastavalt õigusaktides sätestatule.

2. Isikuandmete kogumine, töötlemine ja säilitamine

2.1. Isikuandmed, mida andmetöötleja kogub, töötleb ja säilitab, on kogutud elektrooniliselt, peamiselt kodulehe ja e-posti vahendusel. 

2.2. Oma isikuandmete jagamisega annab andmesubjekt andmetöötlejale õiguse koguda, korraldada, kasutada ja hallata privaatsuspoliitikas määratletud eesmärgil isikuandmeid, mida andmesubjekt otse või kaudselt kodulehel kaupu või teenuseid ostes andmetöötlejale jagab.

2.3. Andmesubjekt vastutab selle eest, et tema poolt esitatud andmed oleksid täpsed, õiged ja terviklikud. Teadlikult valeandmete esitamist peetakse privaatsuspoliitika rikkumiseks. Andmesubjekt on kohustatud andmetöötlejat viivitamatult teavitama esitatud andmete muutumisest.

2.4. Andmetöötleja ei vastuta andmesubjekti poolt valeandmete esitamisest põhjustatud kahju eest andmesubjektile või kolmandatele osapooltele.

3. Klientide isikuandmete töötlemine

3.1. Andmetöötleja võib töödelda järgnevaid andmesubjekti isikuandmeid:

3.1.1. Ees- ja perekonnanimi;

3.1.2. Sünnikuupäev;

3.1.3. Telefoninumber;

3.1.4. E-posti aadress;

3.1.5. Kohaletoimetamise aadress;

3.1.7. Maksekaardi detailid;

3.2. Lisaks eeltoodule on andmetöötlejal õigus koguda kliendi kohta andmeid, mis on kättesaadavad avalikes registrites.

3.3. Isikuandmete töötlemise õiguslik alus on isikuandmete kaitse üldmääruse paragrahv 6 lg 1 p-d a), b), c) ja f):

a) andmesubjekt on andnud nõusoleku töödelda oma isikuandmeid ühel või mitmel konkreetsel eesmärgil;

b) isikuandmete töötlemine on vajalik andmesubjekti osalusel sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks vastavalt andmesubjekti taotlusele;

c) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja juriidilise kohustuse täitmiseks;

f) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles andmesubjekti huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, eriti juhul kui andmesubjekt on laps.

3.4. Isikuandmete töötlemine vastavalt töötlemise eesmärgile:

3.4.1. Töötlemise eesmärk – julgeolek ja turvalisus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

3.4.2. Töötlemise eesmärk – tellimuse töötlemine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 40 päeva

3.4.3. Töötlemise eesmärk – e-poe teenuste toimimise tagamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 2 kuud

3.4.4. Töötlemise eesmärk – kliendihaldus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 2 kuud. 

3.4.5. Töötlemise eesmärk – finantstegevus, raamatupidamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele. 

3.4.6. Töötlemise eesmärk – turundus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – 1 aasta

3.5. Andmetöötlejal on õigus klientide isikuandmeid jagada kolmandate isikutega, kelleks on näiteks volitatud andmetöötlejad, raamatupidajad, transpordi- ja kullerettevõtted, ülekandeteenuseid pakkuvad ettevõtted Andmetöötleja on isikuandmete vastutav töötleja. Andmetöötleja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Stripe ja Maksekeskus AS-ile. Admetöötleja edastab transpordi pakkumiseks isikuandmeid Itella Estonia OÜ, DPD Eesti AS, AS Eesti Post.

3.6. Andmesubjekti isikuandmete töötlemisel ja säilitamisel rakendab andmetöötleja organisatoorseid ja tehnilisi meetmeid, mis tagavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avalikustamise ja mis tahes muu ebaseadusliku töötlemise eest.

3.7. Andmetöötleja säilitab andmesubjektide andmeid sõltuvalt töötlemise eesmärgist, kuid mitte kauem kui 2 aastat.

4. Andmesubjekti õigused

4.1. Andmesubjektil on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda.

4.2. Andmesubjektil on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

4.3. Andmesubjektil on õigus täiendada või parandada ebatäpseid andmeid.

4.4. Kui andmetöötleja töötleb andmesubjekti isikuandmeid andmesubjekti nõusoleku alusel, siis on andmesubjektil õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

4.5. Andmesubjekt saab õiguste teostamiseks pöörduda e-poe klienditoe poole aadressil sonja@mirteldesign.com

4.6. Andmesubjektil on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile.

5. Lõppsätted

5.1. Käesolevad andmekaitsetingimused on koostatud kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrusega (EL) nr 2016/679 füüsiliste isikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja selliste andmete vaba liikumise ning direktiivi 95/46 / EÜ kehtetuks tunnistamise kohta / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus), Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

5.2. Andmetöötlejal on õigus andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades andmesubjekte muudatustest kodulehe mirteldesign.com kaudu .

6. Logifailid

6.1. Mirtel Design järgib logifailide kasutamise tavapärast protseduuri. Need failid registreerivad külastajaid, kui nad viibivad veebisaitidel. Logifailide kogutud teave sisaldab Interneti-protokolli (IP) aadresse, brauseri tüüpi, Interneti-teenuse pakkujat (ISP), kuupäeva- ja ajatemplit, viite- / väljumislehti ja võib-olla ka klikkide arvu. Need ei ole seotud ühegi isiklikult tuvastatava teabega. Teabe eesmärk on trendide analüüsimine, saidi haldamine, kasutajate liikumise jälgimine veebisaidil ja demograafilise teabe kogumine.

7. Meie reklaamipartnerid

Mõned meie saidi reklaamijad võivad kasutada küpsiseid ja veebimajakaid. Meie reklaamipartnerid on loetletud allpool. Igal meie reklaamipartneril on kasutajaandmete poliitika jaoks oma privaatsuseeskirjad. Hõlpsama juurdepääsu saamiseks linkisime nende allpool toodud privaatsuseeskirjadega.

  • Partner Ads

https://www.partner-ads.com/dk/persondatapolitik.php

  • Facebook 

https://www.facebook.com/policies/ads/

  • Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Kolmandate osapoolte reklaamiserverid või reklaamivõrgustikud kasutavad selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, JavaScripti või veebimajakad, mida kasutatakse nende vastavates reklaamides ja Mirtel Designis kuvatavates linkides, mis saadetakse otse kasutajate brauserisse. Nad saavad teie IP-aadressi automaatselt, kui see juhtub. Neid tehnoloogiaid kasutatakse nende reklaamikampaaniate tõhususe mõõtmiseks ja / või külastatud veebisaitidel kuvatava reklaamsisu isikupärastamiseks.

Pange tähele, et Mirtel Designil puudub juurdepääs nendele küpsistele, mida kolmandate osapoolte reklaamijad kasutavad, ega kontroll nende üle.

Mirtel Design privaatsuseeskirjad ei kehti teiste reklaamijate ega veebisaitide kohta. Seega soovitame teil üksikasjalikuma teabe saamiseks tutvuda nende kolmandate osapoolte reklaamiserverite vastavate privaatsuseeskirjadega. See võib sisaldada nende tavasid ja juhiseid, kuidas teatud võimalustest loobuda.

Võite küpsiste keelamise oma brauseri üksuste kaudu. Täpsema teabe saamiseks konkreetsete veebibrauseritega küpsiste haldamise kohta leiate selle brauserite vastavatelt veebisaitidelt.

Meie veebisaiti kasutades nõustute käesolevaga meie privaatsuseeskirjadega ja nõustute selle tingimustega.